Maling af hus

Nicki Bang Pedersen

Din lokale maler i Brønderslev

Står du og drømmer om en helt ny farve på væggen? Mangler du en til maling af facade eller maling af hus? Eller står du som virksomhed og mangler en maler til erhverv? Uanset hvilke arbejdsopgaver du ønsker professionel hjælp til i Brønderslev, Sæby, Frederikshavn og omegn inden for malerarbejdet, så står vi klar til at hjælpe. Der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små, og om det omhandler indendørs eller udendørs malerarbejde, har ingen betydning, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Hjælp til sommerhuset? 

Hvis dit sommerhus består af en facade med træ, så er der brug for ekstra opmærksomhed i forbindelse med beskyttelse af materialerne. De udsættes nemlig for vind og vejr hele året rundt. Træbeskyttelse er også den oplagte mulighed for at vælge en ny farve til din sommerresidens. Dog er det ikke helt så spændende at starte ferien med arbejdsopgaver, nu når du endelig har lidt frihed. Derfor giver det kun god mening at lade os hjælpe dig med maling af facaden på dit sommerhus, så det står klar, når sommeren starter. Så skal du blot nyde friheden i din sommerbolig. 

Trænger sommerhuset til et pift indendørs, så er der bestemt ikke nogen grund til at springe over her hvor gærdet er lavest, og vi hjælper dig gerne med at sørge for nye farver, toner eller tapet på indersiden af sommerhuset også. Så behøver du ikke selv røre en finger. Vi er din lokale maler i Brønderslev og omegn.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på det, du lige står og mangler en professionel maler i Brønderslev til, og lad os vende tilbage med et uforpligtende konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os