Nicki Pedersen

Udendørs malerarbejde – ny

Skal du have malet huset, trævæket eller anden udendørs opgave?

Kontakt os

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.


Nicki Bang Pedersen

Udendørs malerarbejde

Hos mig kan du få udført professionelt udendørs malerarbejde i Nordjylland. Jeg er den eneste medarbejder i min virksomhed, men det betyder ikke, at jeg ikke kan levere kvalitetsarbejde til mine kunder. Jeg har mange års erfaring med udendørs malerarbejde og har særligt fokus på at servicere kunder i Frederikshavn, Sæby og Brønderslev.

Udendørs malerarbejde kræver ekspertise og erfaring, da det kan være udfordrende at male i det uforudsigelige danske vejr. Hos mig kan du være sikker på, at dit udendørs malerarbejde udføres med stor omhu og ekspertise. Jeg bruger kun de bedste materialer og teknikker, så du kan være sikker på, at resultatet vil være i topklasse.

Uanset om du skal have malet dit hus, din garage, dit hegn eller noget helt fjerde, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har stor erfaring med at male både træ, metal og murværk og kan hjælpe dig med at vælge den rette farve og finish til dit projekt.

Med mit udendørs malerarbejde kan du forvente en pålidelig og professionel service fra start til slut. Jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine krav og forventninger bliver opfyldt, og at du får et resultat, der overgår dine forventninger.

Så hvis du ønsker professionelt udendørs malerarbejde i Nordjylland, så kontakt mig i dag. Jeg vil hjælpe dig med at realisere dine drømme og skabe et smukt og holdbart resultat.

image1 thumbnail_image3

Projektforløb

1
2
3
4
5
Kontakt os
Du kan ringe, sende en e-mail eller bruge kontaktformularen til at beskrive opgaven, der skal løses.
Beskuer opgaven
Vi besøger dig for at inspicere opgaven og vurdere adgangsforholdene
Modtag et tilbud
Vi vil give dig et tilbud, som inkluderer pris og en mulig startdato for arbejdet.
Godkend
Når du har godkendt vores tilbud, går vi i gang med opgaven på den aftalte startdato.
Fuldført
Vi udfører og afslutter opgaven til din tilfredshed.
- Udendørs malerarbejde - ny - Nicki Bang Pedersen - thumbnail image2

Nicki Bang Pedersen

Din lokale maler i Brønderslev

Står du og drømmer om en helt ny farve på væggen? Mangler du en til maling af facade eller maling af hus? Eller står du som virksomhed og mangler en maler til erhverv? Uanset hvilke arbejdsopgaver du ønsker professionel hjælp til i Brønderslev, Sæby, Frederikshavn og omegn inden for malerarbejdet, så står vi klar til at hjælpe. Der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små, og om det omhandler indendørs eller udendørs malerarbejde, har ingen betydning, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Hjælp til sommerhuset?
Hvis dit sommerhus består af en facade med træ, så er der brug for ekstra opmærksomhed i forbindelse med beskyttelse af materialerne. De udsættes nemlig for vind og vejr hele året rundt. Træbeskyttelse er også den oplagte mulighed for at vælge en ny farve til din sommerresidens. Dog er det ikke helt så spændende at starte ferien med arbejdsopgaver, nu når du endelig har lidt frihed. Derfor giver det kun god mening at lade os hjælpe dig med maling af facaden på dit sommerhus, så det står klar, når sommeren starter. Så skal du blot nyde friheden i din sommerbolig.

Trænger sommerhuset til et pift indendørs, så er der bestemt ikke nogen grund til at springe over her hvor gærdet er lavest, og vi hjælper dig gerne med at sørge for nye farver, toner eller tapet på indersiden af sommerhuset også. Så behøver du ikke selv røre en finger. Vi er din lokale maler i Brønderslev og omegn.

Kvalitet
0 %
Opgaver udført
+ 0
Års erfaring
0 +

Nicki Bang Pedersen

Skal facaden piftes op?

Jeg udfører professionelt malerarbejde på husfacader i Nordjylland. Som eneste medarbejder i min virksomhed kan jeg garantere kvalitetsarbejde til mine kunder. Med mange års erfaring i malerarbejde på husfacader har jeg særligt fokus på at servicere kunder i Frederikshavn, Sæby, Hjørring og Brønderslev.

Da malerarbejde på husfacader er en af de mest synlige dele af dit hjem, kræver det ekspertise og erfaring. Du kan være sikker på, at jeg udfører dit malerarbejde med stor omhu og ekspertise ved hjælp af de bedste materialer og teknikker, så resultatet vil være i topklasse.

Uanset om du skal have malet hele facaden eller blot nogle mindre områder, kan jeg hjælpe dig. Jeg har stor erfaring med at male både træ, murværk og andre materialer og kan guide dig i at vælge den rette farve og finish til dit projekt.

Med mit malerarbejde på husfacader kan du forvente en pålidelig og professionel service fra start til slut. Jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine krav og forventninger bliver opfyldt, og at du får et resultat, der overgår dine forventninger.

Så hvis du ønsker professionelt malerarbejde på husfacader i Nordjylland, så kontakt mig i dag. Jeg vil hjælpe dig med at realisere dine drømme og skabe et smukt og holdbart resultat.

- Udendørs malerarbejde - ny - Nicki Bang Pedersen - 3
- Udendørs malerarbejde - ny - Nicki Bang Pedersen - thumbnail image3 1
- Udendørs malerarbejde - ny - Nicki Bang Pedersen - thumbnail image5

Nicki Bang Pedersen

Få din bolig til at fremstå som ny

Jeg udfører professionelt malerarbejde i forbindelse med renovering og ombygning af boliger i Nordjylland. Som den eneste medarbejder i min virksomhed lægger jeg stor vægt på kvalitet og service. Jeg har særligt fokus på at servicere kunder i Sæby, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev.

Når du skal renovere eller ombygge din bolig, kan jeg hjælpe dig med at skabe det ønskede resultat med mit professionelle malerarbejde. Jeg kan rådgive dig om farver, materialer og teknikker, der passer til dit projekt, og sørge for at arbejdet bliver udført med stor omhu og ekspertise.

Jeg har stor erfaring med at male både træværk, murværk, gips og andre materialer, så uanset om du ønsker en traditionel eller moderne stil, kan jeg hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Med mit professionelle malerarbejde i forbindelse med renovering og ombygning af boliger i Nordjylland kan du forvente en pålidelig og professionel service fra start til slut. Jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine krav og forventninger bliver opfyldt, og at du får et resultat, der overgår dine forventninger.

Så hvis du ønsker professionelt malerarbejde i forbindelse med renovering eller ombygning af boliger i Nordjylland, så kontakt mig i dag. Jeg vil hjælpe dig med at realisere dine drømme og skabe et smukt og holdbart resultat.